Sivaslı Mesleki Eğitim Merkezi

Vizyon: Merkezimizin fiziki ve teknolojik imkanlarını geliştirerek Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda; Anayasa ve Milli Eğitim Temel Kanunu çerçevesinde, kalfa ve usta adaylarına verdiğimiz eğitim düzeyini ve niteliğini yükseltmek suretiyle, çalışma disiplini almış, çalışma hayatına uyumlu, iş güvenliği prensiplerini kavramış, iyi bir vatandaş, bilgi beceri ve iş alışkanlıklarına sahip, yüksek verimi gerçekleştirecek nitelikli insan gücü olarak ekonomimize kazandırmaktır. Çırak, kalfa ve ustaların geliştirilmesi her yönden topluma yararlı, geleceği görebilen insanlar haline gelebilmesi için öğretmenlerimiz, kurumumuzda en önemli unsurlardan biridir. Sivaslı Mesleki Eğitim Merkezi ciddi, disiplinli ve başarılı bir kurumdur. Bütün Çalışmalarımızda; -Sevgi -Saygı Hoşgörü -Paylaşım -Sorumluluk -Dürüstlük -Çalışkanlık -Çevre Bilinci -Başarma İnancı -Geleceği Yönlendirme -Öğrenci Merkeziyeti -Ben Yerine "BİZ ANLAYIŞI" hakimdir.

Misyon: Yetenekli, katılımcı, yeniliklere ve gelişmeye açık, topluma duyarlı insan kaynaklarımızla çırak, kalfa ve ustalarımıza, ülkemizin geleceği olan, Atatürk´ün "Cumhuriyeti biz kurduk, onu yüceltecek ve yaşatacak olan sizlersiniz." dediği gençlerimize, mümkün olan en iyi eğitim-öğretimi vermek için çalışan, kaliteyi sistemimizin her aşamasında ve her biriminde sürekli olarak uygulamaya ve geliştirmeye çaba gösteren, okulu bitiren mezunlarımızı bekleyen iş hayatına, beklentilerinin de üzerinde eleman yetiştirmeyi hedefleyen bir kurumuz.

Başarılar:

Isınma: KALORİFERLİ
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sivaslimesem.meb.k12.tr

Adres - KONAK MAHALLESİ HAZİNE SOKAK NO 1 BİNA KODU 405621 ADRES KODU 1663958880

Yerleşim Yeri - SİVASLI

Ulaşım Minübüs